Звездата на Рома Пауло Дибала вярва, че тимът ще успее

...
Звездата на Рома Пауло Дибала вярва, че тимът ще успее
Коментари Харесай

Дибала: Ще опитаме да спечелим в Севиля другата седмица

Звездата на Рома Пауло Дибала има вяра, че отборът ще успее да преодолее груповата фаза на Лига Европа. „ Вълците “ изгубиха вкъщи от Бетис с 1:2 и са трети в класирането на група С след първите три кръга.

Дибала откри резултата от дузпа през първата част, само че Бетис направи поврат с голове на Гуидо Родригес и Луис Енрике.

„ Не бяхме задоволително положителни в пресата. Бетис контролираше доста добре топката, Каналес се движи по целия терен и е сложен за запазване. Трябва да бъдем по-уверени във владеенето на топката. Много пъти се случва да влагаме прекалено много страсти на терена, би трябвало да бъдем по-хладнокръвни. Групата още не е затворена, ще опитаме да спечелим в Севиля другата седмица “, разяснява Дибала пред кореспонденти след мача.

„ Треньорът и играчите ми помогнаха бързо да се приспособявам в Рома. Всички ме карат да се усещам добре в клуба. Познавам италианския футбол отдавна и това също ми оказа помощ “, добави Дибала.

Аржентинецът направи съпоставяне сред сегашния си треньор Жозе Моуриньо и някогашния си ментор в Ювентус Масимилиано Алегри.

„ В някои неща си наподобяват, в други не. С Моуриньо приказвам повече и обсъждаме играта. И двамата работят доста върху защитната фаза. Всеки има свои лични хрумвания, от време на време не бях склонен с Алегри, само че и двамата давахме най-хубавото от себе си за Ювентус. Просто имахме някои разнообразни хрумвания за играта. Но това е треньор, който ми даде толкоз доста и не бих желал да влизам в полемики с него “, сподели Дибала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР