Звездата на Рома Лоренцо Пелегрини успокои феновете на тима, след

...
Звездата на Рома Лоренцо Пелегрини успокои феновете на тима, след
Коментари Харесай

Лоренцо Пелегрини: Няма по-хубаво чувство от това да носиш фланелката на Рома

Звездата на Рома Лоренцо Пелегрини успокои почитателите на отбора, откакто съобщи, че няма по-добро чувство от това да носиш фланелката на „ джалоросите “. 23-годишният състезател е изиграл 18 мача през този сезон, като е отбелязал един гол и е дал девет асистенции в Серия А. Националът на Италия е обвързван с изхода от „ Олимпико “ поради мощните си изяви, макар че има контракт до юни 2022 година с Рома.

Той също по този начин има уговорка за откупуване в размер на 30 милиона евро, включена в контракта на полузащитника. Сега обаче играчът разкри, че е благополучен в Рома. По време на насилствената пауза в италианския футбол поради пандемията с кронавриус Пелегрини разкри, че желае да облече екипа на Рома допустимо най-скоро.

„ Липсва ми най-хубавото възприятие от всички “, сподели Пелегрини пред „ Corriere di Roma “.

„ За мен няма по-добро чувство от това да играеш с фланелката на Рома “, добави още той.

В обществената мрежа „ Twitter “ Пелегрини разкри, че най-хубавият му миг от предишния сезон е бил в дербито против Лацио.

„ Дербито е един от мачовете, които си припомням на драго сърце от предишния сезон. Бяхме в средата на комплициран интервал и предизвикването с Лацио можеше да бъде повратна точка и частично беше същото и за мен персонално. Помислете какво значи момче от Рим, като цялото семейство са романисти, да влезе в дербито и да вкара в подобен сложен миг за тима “, показа още Лоренцо Пелегрини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР