Звездата на Реал МадридКарим Бензема за пореден път влезе в

...
Звездата на Реал МадридКарим Бензема за пореден път влезе в
Коментари Харесай

Дешан си навлече гнева на Бензема с “истината” за контузията на нападателя, коствала му Мондиала

Звездата на Реал МадридКарим Бензема за следващ път влезе в спречкване с Дидие Дешан. Повод за това стана вчерашното изявление на селекционера на Франция пред “Льо Паризиен ”, в което той изясни за събитията към отпращането на нападателя от лагера на тима за Мондиал 2022, откакто получи травма тъкмо преди началото на шампионата.

“Обидно е да се приказва, че решението за отпращането му е било прекомерно преждевременно. При всички случаи има единствено една истина и Карим знае това. Той се причисли към нас на 14 ноември след интервал на полупасивност в неговия клуб. Следваше подготвителна стратегия, като завръщането му към груповите занимания се забави. Както беше с Рафаел Варан, фокусът ми не беше безусловно да е подготвен за първия мач с Австралия. Когато Карим се травма, докторът ни го заведе до клиниката “Аспетар ” за обзор. Карим изпрати резултатите на някой в Мадрид, който също му дал своето мнение. Когато се прибра в хотела, към този момент беше минало среднощ. С Карим се видяхме в неговата стая дружно с доктора ни, който пристигна, с цел да заключи резултатите от прегледа.

Карим беше смутен, тъй като това Световно състезание значеше доста за него. Той ми сподели: “Всичко свърши ”. Диагнозата на нашия доктор съответства с тази, която беше получил от Мадрид. В най-хубавия случай той щеше да се завърне към тренировките на 10 декември (когато беше 1/4-финалът против Англия - б.р.). На излизане аз му споделих: “Карим, няма потребност да бързаш. Разбери се с тийммениджъра за прибирането си. Когато се разсъниха, разбрах, че към този момент си е тръгнал. Решението е негово, разбирам го и го почитам ”, описа Дешан пред вестника.

Бензема не се забави с реакцията си и незабавно разгласява две “сторита ” в Инстаграм, ориентирани към Дешан. На едното се вижда част от изявлението със следния сбит коментар на голмайстора: “Каква смелост ”, добавяйки емоджи на смешник. Второто съставлява видео на мъж, който споделя на френски: “Лъжец! Да, ти си измамник. Ти лъжеш. Ти си огромен измамник! ” Играчът е добавил като текст: “Свети Дешан, лека нощ… ” още веднъж с емоджи на смешник.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР