Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос официално обяви решението си

...
Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос официално обяви решението си
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Факт е! Мотор на Бундестима прекрати кариерата си в него

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос публично разгласи решението си да приключи кариерата си в националния тим на Германия. След 106 мача и 17 гола за Бундестима 31-годишният халф ще се концентрира напълно върху представянето си в испанския вицешампион.

Кроос разгласи, че е взел решението си доста преди UEFA EURO 2020, като се е надявал да се раздели с Бундестима, печелейки купата. Както е известно, халфът стана международен първенец на Мондиала в Бразилия през 2014 година.

„ От много време осъзнах, че няма да мога да бъда разполагаем за Световното състезание в Катар през 2022 година. През идващите години желая да се концентрирам изцяло върху задачите си с Реал Мадирд. Освен това от този миг желая да имам опцията да си взимам почивки, които нямаше по какъв начин да бъдат вероятни през последните 11 години, в които бях народен играч.

Искам и в доста по-голяма степен да участвам като брачен партньор и татко в живота на своята брачна половинка и на трите си деца. За мен бе голяма чест да нося тази фланелка толкоз дълго време. Правих го с горделивост и пристрастеност. Благодаря на всички почитатели за поддръжката, както и на критиците за това, че ме мотивираха в допълнение.

Накрая желая да изкажа големите си благодарности към Йоги Льов, който ме направи народен играч и международен първенец. За мен беше чест. Много шанс и триумф на Ханзи Флик! Ваш Тони! “, гласи известието, с което Кроос разгласи решението си да се отдръпна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР