Звездата на Реал Мадрид направи любопитно интервю за подкаста The

...
Звездата на Реал Мадрид направи любопитно интервю за подкаста The
Коментари Харесай

Бейл за прословутия флаг, МЛС, най-лошия голфър и паметните си голове

Звездата на Реал Мадрид направи любопитно изявление за подкаста The Hat Trick, в което приказва за прословутия байрак " Уелс, голф, Мадрид: в този ред ", концепцията да заиграе в МЛС, най-лошия голфър, който е виждал, и паметните му голове против Барселона за Купата на краля и против Ливърпул в Шампионската лига.

За карантината

Бягам във фитнеса, върша всичко, каквото мога, и се подкрепям ангажиран. Занимавам се и с децата. Обикновено си играя с тях на всеки два или три дни у дома и на открито. Хубаво е да извозвам време с тях.

 Бейл ясно сподели какво мисли за Реал Мадрид (снимка)
За флага " Уелс, голф, Мадрид "


Видях флага няколко седмици по-рано, имаше фотоси в интернет. Съотборниците ми от националния тим споделиха, че в случай че се класираме за Евро 2020, ще го извадят и ще честваме с него. Всички дружно като тим отпразнувахме класирането, само че аз не подържах флага. Хората могат да го възприемат както си изискат, само че аз чествах класирането на моята страна и по тази причина се смеех.

За съблекалнята на Реал Мадрид

В Мадрид си приказвам доста с Лука Модрич. Познавахме се отпреди това, тъй като пет години двамата бяхме в Тотнъм, а тук прекарахме още седем години дружно. Затова, несъмнено, се спогодявам доста добре с него. Говоря си много и с Тони Кроос. Разбирам се добре с съвсем всички, само че, почтено казано, най-много с тях.

 Бартра и Касийяс си припомниха популярен гол на Бейл

За гола против Барселона във финала за Купата на краля през 2014-а

Този първи успех ни даде религия за това, което последва по-късно (трофея в ШЛ - б.р.). Помня, че Кристиано Роналдо беше контузен и играх в нахлуване с Карим Бензема. Опитах се да се любувам на специфичния мач против Барселона.

За попадението от задна ножица против Ливърпул във финала на ШЛ през 2018-а

Помня по какъв начин топката идваше към мен, реагираш по този метод, виждаш по какъв начин тя пада в мрежата и настъпа тишина на стадиона... Това е безценен спомен, нямах доста време да го мисля. Марсело знаеше, че в случай че достави топката в наказателното поле, ще се опитаме да вкараме гол. Всички отпразнувахме попадението.

За Модрич и голфа

Модрич е най-лошият голфър, който съм виждал. Не знаеше по какъв начин да вкара топчето в дупката. Удряше в земята, не умерваше топчето. Мисля, че му трябваха 20 опита, с цел да го уцели. На идващия ден ме видя и ми сподели: " Гърбът ми ".

За МЛС

Харесва ми МЛС. Това е състезание, което през последните година се ускорява и продължава да се развива. Играчите, стадионите, подготвителните бази... В момента много играчи желаят да заминат за Съединени американски щати. Това несъмнено е нещо, което би ме заинтересувало. Обичам да отивам на отмора в Лос Анджелис. Там играя доста голф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР