Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо се обяви за най-великия

...
Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо се обяви за най-великия
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се обяви за най-великия в историята

Звездата на " Реал " (Мадрид) Кристиано Роналдо се разгласи за най-великия футболист в историята. В четвъртък португалецът завоюва за пети път най-ценното самостоятелно отличие - " Златната топка ", и изравни върха на Лионел Меси.

" Не виждам по-добър от мен. Никой не може да прави нещо, което аз да не умея. В същото време аз върша неща, които другите не могат. Няма по-завършен състезател от мен. Аз съм най-великият футболист в историята ", съобщи Роналдо пред списание " Франс футбол ".

В друго изявление той показа, че не е очаквал да изравни върха на Меси. " Аз завоювах " Златната топка " пръв, само че по-късно той я завоюва четири пъти подред. Не укривам, че бях печален и сърдит от този факт. Ходех на церемониите и в никакъв случай не печелих. В един миг даже бях демотивиран. Не желаех повече да вървя. Не желаех да бъда там, единствено с цел да се фотографирам. "

" Но футболът ти дава опция да продължиш да работиш и да печелиш. Бях толерантен и завоювах още няколко пъти " Златната топка ". Сега получих петата и това ми дава още по-голяма мотивация да продължа да се боря, без да мисля за възрастта си ", сподели още Роналдо.

Португалецът съобщи, че се надява конкуренцията сред него и Меси да продължи. " Надявам се да мога да играя на това равнище още няколко години. Надявам се борбата с Меси да продължи. Всичко се случва с причина. Чувствам се добре този сезон, ще забележим какво ще се случи в края му. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР