Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изненада фенове и ръководство

...
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изненада фенове и ръководство
Коментари Харесай

Съотборниците на Роналдо знаели за намерението му да напусне

Звездата на " Реал " Мадрид Кристиано Роналдо изненада почитатели и управление на клуба след спечелването на третата поредна купа от Шампионската лига с изявлението си, че може да не продължи кариерата си при " белите ". Съотборниците му обаче не били толкоз шокирани от това развиване.

Преди португалецът да показа с медиите, че крои други проекти за кариерата си, той разказал това в съблекалнята на " Реал ", твърди испанското издание " Марка ".

Другите футболисти били сюрпризирани по-скоро от обстоятелството, че звездата на отбора е толкоз прям, а не е премълчал.

Всички сътрудници на Роналдо са на мнение, че клубът ще го задържи много мъчно на " Сантиаго Бернабеу ", като спряганите суми, които той желае за продължение на връзките, са близо 80 млн. евро на година - съвсем четворно повече от възнаграждението в настоящия му контракт (21 млн. евро).

Шефовете на " белите " към момента не са почнали договаряния с Роналдо и мениджъра му, защото вземат решение по-неотложен проблем. Треньорът Зинедин Зидан изненадващо подаде оставка и сега европейският гранд е без ментор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР