Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е един от онези

...
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е един от онези
Коментари Харесай

CR7 на върха по още един показател в ШЛ, къде е Меси?

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е един от тези играчи, които бележат цяла ера. Ярката конкуренция сред него и Лионел Меси от Барселона е измежду най-вълнуващите и атрактивни надпревари в наши дни, за които безспорно ще приказваме с неподправено удивление и след години.

Всеки един от двамата е талантлив по свое му, само че когато се спомене Шампионска лига, сякаш тя е „ обетованата земя “ на португалеца.

Каквито и съмнения да демонстрира той във формата си, щом на дневен ред дойдат мачовете в най-апетитната конкуренция на Стария континент, като че ли всичко остава на назад във времето, а петкратният притежател на „ Златната топка “ излиза в цялостния си искра. Редица върхове, маркови осъществявания и спиращи дъха голове, това е Кристиано Роналдо в шампионата на богатите.

Рекордьор по вкарани голове, безспорен водач що се касае до най-вече маркирани попадения от дузпи, в топ 3 за най-вече изиграни мачове, CR7 оглавява колоната и в една друга, не по-маловажна категория. Тази за най-вече асистенции, т.е. с изключение на безапелационен водач, Роналдо е и екипен състезател.

Щом обаче загатваме Роналдо, няма по какъв начин Меси да не е в това нареждане. Къде се намира аржентинецът и кои са тези знакови футболисти, които вършат компания на двамата магьосници, може да видите в прикачената изложба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР