Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл беше попитан дали е

...
Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл беше попитан дали е
Коментари Харесай

Бейл: Футболистите сме като роботи

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл беше запитан дали е склонен с изказванието, че с прекратяването на дейните си кариери футболистите възстановяват интимността в живота си.

“Напълно. Като професионален спортист, и в частност в отборна атмосфера, не можеш самичък да си нареждаш персоналната стратегия, както е в голфа и тениса. Сякаш сме просто роботи. Казват ни къде да бъдем, по кое време да бъдем, по кое време да ядем, по кое време да се отчитаме на треньора. Като че ли, по някакъв метод, губиш своята независимост. Не можеш да избираш каквото си поискаш и когато си поискаш. Така че изцяло разбирам за какво хората споделят това.

От друга страна, футболната кариера е толкоз къса, че би трябвало да пожертваш тези неща. Когато си дете, не се замисляш много-много. Можеш просто да играеш с приятелите си и да се забавляваш. Когато станеш експерт, има всевъзможни типове напрежение - упованията, отрицателните хорски приказки за теб през цялото време… Така губиш чувството, което си имал като дете”, показа Бейл за документалния филм State of Play на BT Sports Films.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР