Звездата на ПСЖ Неймар на 99% се очаква да напусне

...
Звездата на ПСЖ Неймар на 99% се очаква да напусне
Коментари Харесай

Атлетико спъва трансфера на Неймар в Реал?

Звездата на ПСЖ Неймар на 99% се чака да напусне "Парк де Пренс " през идното лято или най-малко с тази вест избухнаха френските издания в днешния ден.

Бразилецът от дълго време не се е появявал на терена, имайки поради, че се лекуваше от травма в глезена дълго време в родината си. Въпреки това Реал Мадрид предявява най-сериозни апетити към футболиста и по всяка възможност ще го отмъкне през идния трансферен прозорец.

Неймар се маха от ПСЖ, татко му реди напускането

Оказва се обаче, че градският противник Атлетико Мадрид в действителност държи ключа за реализирането на договорката, написа "AS ". Според испанското издание прехвърлянето на Неймар в Реал ще се реализира само, в случай че Единсон Кавани остане в ПСЖ.

Макар уругвайският нападател не един път и два пъти да е засвидетелствал верността си към обичания тим, то на процедура възможната му продажба няма да бъде по негово решение. ПСЖ е притиснат да продава играчи, тъй като в противоположен случай е застрашен от съществени санкции поради нарушение на финансовия феърплей.

Неймар пред съотборниците: Тръгвам си от ПСЖ, ако…

Иначе Атлетико от дълго време демонстрира интерес към Кавани, а "дюшекчиите " по всяка възможност ще опитат да го привлекат, в случай че Антоан Гризман се озове в Барселона след края на сезона. Основна спънка при прехвърлянето на нападателя в Атлетико би било възможното му заплащане. В момента Кавани получава заплата от 19 милиона евро на сезон, а сходна сума е непостижима за мадридчани.

Така ПСЖ ще би трябвало да реши дали да се раздели с любимеца на почитателите Единсон Кавани или да се сбогува с рекордната си покупка Неймар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР