Звездата на ПСЖ Неймар е пропуснал тържеството на отбора си

...
Звездата на ПСЖ Неймар е пропуснал тържеството на отбора си
Коментари Харесай

Освирканият Неймар пропуснал тържеството на ПСЖ след головото си шоу

Звездата на ПСЖ Неймар е пропуснал тържеството на тима си след гръмката победа с 8:0 против " Дижон ", написа " Ас ". Бразилецът имаше основна роля за шоуто, като вкара четири гола и подаде за още два.

След последния гол обаче настроението му очевидно се скапе. ПСЖ получи дузпа в 83-ата минута, когато резултатът към този момент беше 7:0. Най-скъпият футболист взе топката и извърши, макар че публиката скандираше името на Единсон Кавани.

Уругваецът означи третото попадение в мача и събра 156 гола за тима във всички шампионати, с което се изравни със Златан Ибрахимович.

Изпълнението на Неймар провокира бурно отрицание от трибуните и той беше освиркан мощно. Камерите демонстрираха, че настроението му внезапно се промени.

 Освирканият Неймар пропуснал тържеството на ПСЖ след головото си шоу
© Reuters

" Мисля, че Неймар би дузпата, тъй като това беше добър ден и за него. Радваме се за него. Ще има благоприятни условия Кавани да вкара още доста голове ", сподели треньорът Унай Емери. В началото на сезона имаше сходно състояние, когато Неймар и Кавани влязоха в несъгласие кой да извърши дузпа.

Защитникът Тома Мюние съобщи, че ентусиастите не са прави да освиркват Неймар. В мача бразилецът вкара един от най-красивите голове в кариерата си, като мина през петима футболисти на противника.

В последните дни медиите във Франция и Испания настояват, че " Реал " (Мадрид) има огромен интерес към него. Според информациите президентът на белите Флорентино Перес обмислял опцията да построи нов план към Неймар.

Адвокатът на бразилеца Маркос Мота съобщи пред " Глобо ", че в контракта с ПСЖ играчът няма уговорка за освобождение, нито сложени наложителни цели да бъде голмайстор на тима.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР