Звездата на ПСЖ Неймар е информирал ръководството, че иска да

...
Звездата на ПСЖ Неймар е информирал ръководството, че иска да
Коментари Харесай

Неймар обявил пред ПСЖ, че иска да си тръгне

Звездата на ПСЖ Неймар е уведомил управлението, че желае да напусне клуба, настояват " Екип " и ESPN. Според информацията 27-годишният бразилец е оповестил решението си на среща със спортния шеф на парижани Леонардо.

" Ще забележим какво ще стане. Идеята е да реализираме съглашение, от което и двете страни да печелят ", сподели Леонардо.

Неймар към този момент тренира, само че се яви със седмица забавяне за подготовка с тима си. Поведението на футболиста прави раздялата с ПСЖ все по-възможна, защото той не беше получил позволение да отсъства.

Бразилецът е желан от " Барселона ", а съгласно " Екип " каталунците към този момент изследват опцията за прехвърлянето на футболиста. Испанският първенец е подготвен да включи в договорката Филипе Коутиньо и Усман Дембеле.

Преди две години Неймар мина в ПСЖ в исторически за футбола трансфер. Френският клуб купи правата му от " Барселона " за 222 млн. евро - сума, която остава ненадмината досега. В края на юни ПСЖ сложи цена от 300 милиона евро за Неймар, с цел да осуети разлъка с играча.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР