Звездата на ПСЖ и бразилския национален отбор по футбол Неймар

...
Звездата на ПСЖ и бразилския национален отбор по футбол Неймар
Коментари Харесай

Неймар: Допуснах грешки, но искам да съм най-добрият в света

Звездата на ПСЖ и бразилския народен тим по футбол Неймар призна, че е позволил неточности в кариерата си. Най-скъпият футболист в света гледа напред с концепцията да се поучи и да бъде най-хубавият.

Изказването на Неймар в изявление за " Мирър " е оповестено сложен миг за играча. Това лято той съобщи, че желае да напусне ПСЖ, само че все пак остана в клуба. Привържениците на френския първенец се настроиха против него. Все отново в последните два кръга той се завърна в игра по впечатляващ метод, като с два гола в последните секунди донесе успехите с по 1:0 против " Страсбург " и " Лион ".

" Обърках нещата няколко пъти, а възобновяване на доверието, което имах, е на висока цена. Но мисля, че е обикновено за хората да позволяват провали. Това е част от живота и поради тези неточности израстваш и се учиш ", споделя Неймар.

Бразилецът показва, че фамилията и приятелите му са неговото ентусиазъм, защото са били с него, когато не е имал нищо, а в този момент постоянно го поддържат. " За родителите ми, сестра ми, фамилията и приятелите ми - за тях играя футбол и упражнявам всеки ден. "

Неймар има вяра, че увереността е ключ към триумфа. " Това е една от главните характерности, които би трябвало да имаш. Ако загубиш увереността си, губиш стила и уменията си ".

Той приказва и за тестванията, на които беше подложен поради травмите си. " Това е най-лошото време в кариерата на всеки състезател. Имах две тежки травми за две години и това ме остави отвън футбола за шест месеца. Липсваше ми да въвеждам голове. Но травмите са част от кариерата на спортистите и опитваме да се подготвим и да се предпазим. "

" Искам да съм най-хубавият футболист в света. Това е ", сподели Неймар.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР