Звездата на Пари Сен Жермен Неймар напуснал преждевременно тренировката с

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар напуснал преждевременно тренировката с
Коментари Харесай

Паулиньо VS Неймар на тренировката на Бразилия

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар напуснал прибързано тренировката с националния тим на Бразилия, оповестяват испанските медии. Според AS нападателят получил голям брой ритници от своите съотборници по време на заниманието, което се отразило на физическото положение на футболиста.

Кавани за полемиката с Неймар: Това са нещата от футбола

Новото попълнение на Барселона Паулиньо пък бил измежду основните виновници за леката травма на Неймар, която в последна сметка няма да му попречи да вземе присъединяване в идната международна подготовка на „ Селесао” против Боливия в четвъртък.

Очаквано в обществените мрежи се появиха голям брой мнения и насмешки по адрес на някогашния ас на каталунците, съгласно които Паулиньо преднамерено е контузил съотборника си, демонстрирайки превъзходство на терена.

Впоследствие се появи фотография, на която след подготовка Неймар очевидно изпитва болежка в крайници, а също така се държи за огромния пръст. Присъствали на заниманието обаче прецизират, че вероятно състезание сред двамата футболисти не е имало и играчът на парижани е получил голям брой удари от своите съотборници, което е довело и до неразположението му.

Неймар-старши: Ако синът ми искаше "Златната топка ", щеше да е в Барса

Иначе тимът на Бразилия към този момент си е обезпечил място на международното състезание през 2018 година в Русия. „ Селесао” гостува на Боливия в четвъртък от 23:00 часа. На 11 октомври пък бразилците домакинстват на носителя на Копа Америка Чили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР