Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира отношенията си с

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира отношенията си с
Коментари Харесай

Неймар: Дано феновете на ПСЖ пак ме заобичат

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разяснява връзките си с почитателите на клуба и упованията си за сезона. Бразилският нападател, който през лятото обезверено искаше да се върне в Барселона, описа и за другарството си с Килиан Мбапе.

“В момента съм благополучен. Аз съм експерт и играя за ПСЖ. Искам да оказа помощ на тима да реализира задачите си във всички надпревари. Надявам се почитателите още веднъж да ме заобичат. Реакцията им е естествена. Разбирам какво усещат, само че ги апелирам да схванат и моята позиция. Исках да намеря щастието си в Испания, само че въпреки всичко останах тук. Отношенията сред играчите и почитателите са като тези сред мъж и жена - има кавги, само че любовта постоянно побеждава”, показа Неймар.

“Атмосферата в тима постоянно е била добра. Тази година в отбора има повече момчета, с които е прелестно да се приказва. Новите са надарени футболисти и положителни хора, което е причина да чакаме сполучлив сезон. Важно е да имаш другари в съблекалнята. Напълно обикновено е да си по-близък с двама-трима от съотборниците си, не с целия свят. Но с цел да вървят безпрепятствено нещата и да няма проблеми в съблекалнята, би трябвало да можеш да намериш общ език с всички”, съобщи бразилецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР