Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира, че би му

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира, че би му
Коментари Харесай

Неймар: Би ми харесало да играя с Азар, има сходен на моя стил

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разяснява, че би му харесало да играе в един тим с футболиста на Челси Еден Азар. Пред FOX Sports нападателят също по този начин разяснява рецензиите по негов адрес, че е участвал на карнавала в Рио де Жанейро, до момента в който се е възстановявал от контузия.

„ Нещата бяха пресилени. Вече можех да вървя и упражнявах от 2 месеца. Това, от което ме боли повече, е, че някогашни и сегашни футболисти ме подлагат на критика, а те са правили по-лоши неща от мен “, сподели Неймар.

Бразилският национал разкри и с кой футболист би желал да играе в един отбор:

„ Азар “, не се поколеба Неймар и продължи: „ Той е състезател, който мисли друго и има подобен жанр на моя “.

УЕФА зашлеви Неймар с цялата си суровост

Неймар стана част от Пари Сен Жермен през 2017 година. Тогава той направи трансфер от Барселона, а в клубната каса на каталунците влязоха 222 милиона евро. Тази сума трансформира голмайстора в най-скъпия футболист в историята досега. Върнат на решението му да смени клубната си принадлежност преди две лета, Неймар изясни:

„ Това бе предизвикателство, търсене на нови компликации. Барселона е клуб, в който съм влюбен и до през днешния ден. Чувам се с някогашните ми съотборници. Тогава обаче почувствах, че е настъпил моментът да потърся нещо на открито, най-трудното на света “.

Неймар желае един ден още веднъж да облече екипа на Сантос
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР