Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е информирал ръководството

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е информирал ръководството
Коментари Харесай

Ситуацията между Мбапе и ПСЖ се изостря

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е уведомил управлението на клуба, че няма желание да продължи контракта си, който изтича през идващото лято, твърди „ L'Équipe “. Според изданието нападателят няма да желае да напусне в този момент, само че ще го стори след 12 месеца и то като свободен сътрудник.

Мбапе няма нищо срещу да играе още една година в Париж, само че се надява събитията да накарат ПСЖ да бъде отворен за договаряния - нещо, което желае и Реал Мадрид.

Парижани вършат мощен трансферен прозорец, като към този момент си осигуриха услугите на Джорджиньо Вайналдум, който дойде от Ливърпул без пари, а отборът е покрай привличането още на Серхио Рамос, Джанлуиджи Донарума и Ашраф Хакими. Въпреки това от клуба не са съумели да убедят Мбапе да отдаде бъдещето си на ПСЖ.

Информацията гласи още, че концепцията на Реал Мадрид, който е считан за желаната от Мбапе дестинация, е да изчака от ПСЖ да се съгласят да го продадат още в този момент, само че даже и да не стане, те са уверени, че той ще дойде на „ Сантиаго Бернабеу “ без пари след година.

Сега наподобява, че всичко зависи от ПСЖ. Вариантите са или да го оставят още една година, знаейки, че през 2022 година той ще напусне като свободен сътрудник, или ще го продадат в този момент на добра цена и с това ще оправят огромна част от финансовите си проблеми, оставяйки тима да бъде воден от Неймар, Рамос, Ашраф Хакими, Марко Верати и Анхел Ди Мария.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР