Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе бе включен в

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе бе включен в
Коментари Харесай

Килиан Мбапе в групата за мача с Аталанта

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе бе включен в групата за четвъртфинала от Шампионската лига против Аталанта. Срещата ще се организира в сряда в Лисабон.

Присъствието на французина в листата не значи, че той ще е на линия за дуела с италианците. Той е със съществено изкълчване на глезена от финала за Купата на Франция.

Que veut dire ce en arrivant à #Faro @KMbappe? pic.twitter.com/4abdpD4fre
— Freddy Riffaud (@Freddy_Riffaud) August 8, 2020
Мачът ще е първият от финалния шампионат, който ще организира в Португалия. В ПСЖ се надяват Мбапе да е на линия за идващите срещи, в случай че тимът продължи напред. Поради тази причина и Анхел Ди Мария е в групата, макар че е осъден и сигурно няма да играе против Аталанта.

Сериозни подозрения има и към присъединяване на Марко Верати, който получи контузия в прасеца по време на подготовка през седмицата. Според последната информация положението на италианеца може да не му разреши да играе и в възможен полуфинал, само че в клуба чакат идващите проби. Левин Курзава също е под въпрос за срещата с Аталанта.
 Тухел получи фрактура на подготовка Проблемите на ПСЖ се усилиха и с травма на старши треньора Томас Тухел. Германският експерт е с фрактура в глезена, получена на едно от заниманията на тима през последните дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР