Звездата на Пари Сен Жермен Килиан използва социалните мрежи, за

...
Звездата на Пари Сен Жермен Килиан използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Мбапе се извини на Реал Мадрид

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан употребява обществените мрежи, с цел да изясни за какво е решил да преподпише контракта си с клуба, вместо да премине като свободен сътрудник в. Официално новината беше оповестена преди вчерашния мач против, извоюван от парижани с 5:0 и хеттрик на, а през днешния ден международният първенец разгласява позицията си в Туитър.

“Още от дете вместо да просто да бленувам, избирам да трансформирам фантазиите си в действителност. Това е избор, принцип и привилегия. От детството си постоянно съм вървял от едно предизвикателсто към друго, стремял съм се да изградя път към върха, само че съм внимавал да не излизам отвън избрани рамки на държание. От дете ме движи тази пристрастеност и имам тази упоритост. Понякога това води до недоразумения, само че аз схващам честността си като учтивост ”, написа.

— Kylian Mbappé (@KMbappe)
“Искам да оповестя, че взех решение да възобновя контракта си с ПСЖ. Убеден съм, че ще продължва да се развъртвам в клуба, който има всичко, с цел да стигне до върха. Благодаря на президента Насер Ал-Хелайфи за неговата убеденост, за търпението му и за това, че държи на думата си. Също по този начин желая да изразя признателността си към всички почитатели, които не стопираха да ме поддържат, изключително в последните месеци ”, продължи нападателят.
 Ето известието, с което Мбапе уведомил Перес за решението си, както и отговора на президента на Реал Ето известието, с което Мбапе уведомил Перес за решението си, както и отговора на президента на Реал
“Благодаря и на Мадрид и на президента Флорентино Перес. Осъзнавам какъв шанс имах, че подобен клуб ме предложения. Разбирам разочарованието му, то значително е съпоставимо с моите подозрения. Аз съм първият, който ще поддържа във финала на Шампионската лига. У дома. Щастлив съм, че оставам във - страната, в която се родих, израснах и реализирах триумфи. В страната, в която имам опция да преследвам фантазиите си ”, приключва написаното от.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР