Звездата на очакваната този месец в София боксова гала вечер

...
Звездата на очакваната този месец в София боксова гала вечер
Коментари Харесай

Саруханян в усилена подготовка за профи мач №17

Звездата на предстоящата този месец в София боксова церемония вечер от поредицата " Professional Boxing Challenge " Григор Саруханян организира интензивни тренировки в домашни условия.

В подготовката на 33-годишния някогашен национал и професионален боксьор към този момент се е включва и 2-годишният му наследник Едуард.

Първите стъпки в бокса на дребния Еди се оказват приятна отмора сред натоварената подготовка за татко му. За приятелите на Григор обаче тези първите уроци по техника са знак за още един боксьор във фамилия Саруханян.

Григор Саруханян също тренира от дете, по стъпките на своя татко, като е минал през школата на Бургас, а след това и други боксови клубове в страната. В аматьорския бокс има записани общо 286 мача, като доближава и до първия тим на страната. Споделя че не е преставал да тренира бокс даже и по време на престоя си в пандиза, дефинира бокса, като част от живота си.

До момента опитния Григор Саруханян е извоювал 11 победи и 5 загуби на професионалния кръг.

На 28-ми февруари Саруханян ще се качи на професионалния кръг за 17-ти път, като единственото нещо, което непретенциозно си пожелава е " поредна победа и никакви травми ".

Четвъртото издание на " Professional Boxing Challenge ", проведено от е ПроБоксПромоушънс (Pro Box Promotions) ще се организира в столичната спортна зала " Сиконко ".
 Professional Boxing Challenge 4 открива годината с галавечер в София
Professional Boxing Challenge 4 открива годината с галавечер в София

Шоуто ще се организира на 28 февруари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР