Звездата на Ню Йорк Никс Кристапс Порзингис най-вероятно ще се

...
Звездата на Ню Йорк Никс Кристапс Порзингис най-вероятно ще се
Коментари Харесай

Порзингис пред завръщане в игра за домакинството на Бостън


Звездата на Ню Йорк Никс Кристапс Порзингис най-вероятно ще се завърне в игра за своя отбор в идното дерби с водача в Източната конференция Бостън Селтикс. Двата отбора ще премерят сили в „ Медисън Скуер Гардън “ в мач от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация.

221-сантиметровият латвиец пропусна последните два мача на Никс заради травмата в коляното. След последната подготовка на отбора Порзингис разкри пред медиите, че към този момент се усеща по-добре и че чака да вземе присъединяване в идния конфликт.

Все още чувствам лек дискомфорт, само че това е обикновено при този вид травми. Просто би трябвало да съм сигурен, че коляното ми е устойчиво, когато съм в игра, тъй като не мога да си разреша да имам чувството за неустановеност, съобщи 22-годишният баскетболист пред New York Daily News.

Изкарах цялата подготовка, макар че в един миг от треньорския щаб желаеха да ме извадят. Аз обаче желаех да продължа, тъй като се усещах чудесно, нямах проблем с коляното, тъй че не виждам причина за какво да не играя против Бостън, добави още той.

Порзингис е водещият изпълнител на Ню Йорк с 25.5 точки приблизително на мач, което е и петото най-хубаво достижение в лигата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР