Звездата на новия български сериал Ол инклузив Ненчо Балабанов е

...
Звездата на новия български сериал Ол инклузив Ненчо Балабанов е
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов живее на кредит, изплаща половин милион лева

Звездата на новия български сериал „ Ол инклузив ” Ненчо Балабанов е заседнал до гуша в заеми към 3 банки, научи HotArena. Водещият на „ Господари на уеба ” се е обвързал с финансовите институции за 30 години напред, защото теглили тлъсти заеми за 2 жилището в столицата. „ Хич не съм цъфнал и вързал, само че не се окайвам – работя крепко, заплащам си ипотеките ”, признава Ненчо.

39-годишният артист, който е родом от Котел, изтеглил първия си заем през 2001 година , още преди да се роди синът му Богомил. Тогава Ненчо бил женен за 11 години по-възрастната от него музикална педадожка Ралица. Тя е единствената жена, която комикът е водил до олтара. Тъй като имала дъщеря от предходен собствен брак, още преди появяването на Богомил, Ненчо предложил на някогашната си жена да изтегли заем за жилище. Банката му отпуснала заем за оптималния период от 30 години за 100 000 евро, а срокът за погасяване на дълга му бил 2031 година

Малко след раждането на Богомил през 2005 година Ралица и Ненчо обаче се развели, а вноската по заема се оказала непостижима за учителската заплата на Ралица. Балабанов отстъпил жилището на някогашната си жена и сина им с ангажимента самотой да изплаща борча към банката.

„ Това е моето решение. Ще погасявам жилището до 2031 година Но това е отговорност, която съм поел  и няма да се отрека от нея ”, признавал е артистът.
След като напуснал дома си, той заживял чартърен. След развода приходите на Ненчо последователно почнали да се усилват. За да оказва помощ финансово на Ралица и Богомил, той почнал да приема от ден на ден антажименти. В края на 2001 година е поканен да играе в Младежкия спектакъл. Междувременно с сътрудниците си прави куклени представления в Учебния куклен спектакъл и обикалят из разнообразни фестивали по света с тях. Получава функции и в Музикалния спектакъл.

Години по-късно Балабанов изтеглил нов ипотечен заем за още 100 000 евро , с цел да си купи свое жилище. С обзавеждането на втория апартамент отговорностите му скочили до половин милион лева Комикът освен, че съзнателно плащал задълженията си, само че и понякога се глезел с пътешествия до екзотични кътчета по света. Миналата година комикът проработи затлъстял хонорар като Кукера в шоуто „ Маскираният артист ”, а сега е в ефира на Нова телевизия в сериала „ Ол инклузив ”.

„ Мои другари са срещу тегленето на банкови заеми, само че няма по какъв начин без тях. Не съм от милионерска фамилия, та да не се постанова да прибягвам към кредитиране за огромни покупки. Пожелавам си да бъда жив и здрав, с цел да работя и да мога да си погасявам отговорностите ”, прям е артистът. Освен двата ипотечни заема, Балабанов си купил и кола на лизинг.

Звездният час на Ненчо удари с присъединяване му в третия сезон на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”. Освен популярност, имитаторът на Бойко Борисов завоюва и огромната премия – лек автомобил „ Хюндай ”. Актьорът отиде с лъскавото возило до морето, а по-късно разгласи в обществените мрежи, че го продава. Освен екстрите на колата, спечелилият посочи, че при покупката ще има фотоси и подписи с него. Ненчо решил, че ще е по-добре с 30-те хиляди лв., които взел за колата да си погаси част от вноските по лизинга.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР