Звездата на националния волейболен отбор на Франция Ървин Нгапет ще

...
Звездата на националния волейболен отбор на Франция Ървин Нгапет ще
Коментари Харесай

Франция без Нгапет в груповата фаза на Евроволей 2019

Звездата на националния волейболен тим на Франция Ървин Нгапет ще пропусне груповата фаза от Европейското състезание, оповестиха от локалната федерация. Това значи, че 28-годишният посрещач ще пропусне в това число и мача против България на 16 септември.

В понеделник Нгапет е бил прегледан в болничното заведение в Монпелие и след назначените му ултразвук и ЯМР, естеството на травмата се е изяснила. Звездата на " петлите " има контузия на едно от ребрата и ще би трябвало да почива повече.

За съотборника му Тревор Клевено новините са положителни. След ултразвук е открито, че казусът му с адукторите не е сериозен и положението му разрешава да възобнови тренировките с тима.

Заради това селекционерът на Франция Лоран Тили повика в състава и още един посрещач Тибо Росар. Той ще размени братовчед си Никола Росар в окончателната група за шампионата на Стария континент.

Франция е хазаин на мачовете в предварителна Група А в Монпелие, като противници са България, Италия, Румъния, Гърция и Португалия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР