Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов благодари на

...
Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов благодари на
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Горд съм, че стоя рамо до рамо с тези хора!

Звездата на националния тим по волейбол Цветан Соколов благодари на своите съотборници и на прочувствените български почитатели за поддръжката по време на олимпийската подготовка в Берлин.

" Лъвовете " не съумяха да стигнат до финала и да се борят за квота за Токио 2020, откакто изгубиха от Германия, само че все пак впечатлиха със мощна игра.
" Лъвовете " се бориха, само че Германия постави завършек на олимпийската фантазия (ГАЛЕРИЯ) Волейнационалите ни отстъпиха с 1:3 в Берлин
След мача Соколов употребява обществените мрежи, с цел да се обърне към феновете на този спорт у нас.

" Някой може да приказва каквото си желае, само че аз дръзвам да настоявам че всички тези хора, които виждате на тази фотография, играхме и се раздавахме за българския байрак и за задачата България да бъде на Oлимпиада! Горд съм, че заставам един до друг с тези хора! За страдание не успяхме да създадем това което всички искахме, само че би трябвало да излезем с високо вдигнати глави, тъй като се раздадохме всички на 100%! Благодарен съм, че имах достойнството да се боря с вас за тази наша фантазия!!! ", написа Соколов.
View this post on Instagram
Някой може да приказва каквото си желае, само че аз дръзвам да настоявам че всички тези хора които виждате на тази фотография играхме и се раздавахме за българския байрак и за задачата България да бъде на Oлимпиада! Горд съм че заставам един до друг с тези хора! За страдание не успяхме да създадем това което всички искахме, само че би трябвало да излезем с високо вдигнати глави, тъй като се раздадохме всички на 100%! Благодарен съм, че имах достойнството да се боря с вас за тази наша фантазия!!!

A post shared by Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) on Jan 9, 2020 at 2:08pm PST

Един от първите мнения под обявата беше от либерото Теодор Салпаров. Той изигра последния си мач с националната фланелка.

" Взаимно е Цецко, безусловно поддържам това което си написал за тима ", сподели Салпаров.

Мъжкият народен тим по волейбол няма да играе на олимпийски игри за втори следващ път, откакто пропусна и най-важния състезателен конгрес в Рио де Жанейро през 2016 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР