Звездата на националния отбор Александър Везенков остава най-голямата въпросителна в

...
Звездата на националния отбор Александър Везенков остава най-голямата въпросителна в
Коментари Харесай

Барчовски пред Sportal.bg: Ще чакам Везенков до последно, има шанс

Звездата на националния тим Александър Везенков остава най-голямата въпросителна в състава на селекционера Росен Барчовски за решаващата подготовка за ЕвроБаскет 2022 в Латвия. Крилото на гръцкия гранд Олимпиакос получи травма в дясното коляно преди три седмици и пропусна два мача от Евролигата за своя отбор. Той към този момент възобнови занимания с „ червено-белите”, само че включването му в представителния ни отбор остава неразбираемо.

Отборът от Пирея гостува на Анадолу Ефес в мач от най-комерсиалния клубен шампионат на 18 февруари, като има опция Везенков да пътува след срещата от Истанбул до Рига. Този вид към момента не е публично доказан от клубния отбор на българския баскетболист.

Sportal.bg се свърза с треньора на националния тим Росен Барчовски, който малко, само че ясно обясни каква е обстановката с най-хубавия български баскетболист.

„ Везенков не отпада от моите сметки. Ще направя всичко, което зависи от мен. До последно ще очаквам. Има късмет да се включи.”„ съобщи пред Sportal.bg Росен Барчовски.

Днес националите организираха първите си две тренировки в „ Арена Самоков”, където на 13 и 14 февруари (събота и неделя) ще изиграят два другарски мача против Рилски състезател и Академик Пловдив.

Тимът ще отпътува за Рига на 15 февруари (понеделник), а на 20 и 22 февруари ще изиграе най-важните си мачове за класиране на европейското състезание идната година. В първия конфликт България излиза против домакина Латвия, а последната среща е против Босна и Херцеговина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР