Звездата на националния ни отбор по волейбол - Цветан Соколов,

...
Звездата на националния ни отбор по волейбол - Цветан Соколов,
Коментари Харесай

Цветан Соколов: На 13 години тежах 120 килограма

Звездата на националния ни тим по волейбол - Цветан Соколов , направи признанието, че на 13-годишна възраст е тежал 120 кг. Той разкри още, че преди да избере волейбола за своя специалност, е играл футбол.
" Бях огромно момче. На 13 години тежах 120 кг при растеж 190 сантиметра. Много огромно момче. Обожавах да си похапвам месни ястия. Отслабнах, откакто започнах да упражнявам повече, да търча, минах на диета. Сега нямам проблеми с тежестта ", съобщи Соколов пред съветското " БИЗНЕС Online ".
Лидерът на националния ни тим по волейбол Цветан Соколов май ще става баща за първи път. Диагоналът на България разгласява фотография от почивката...
" Във футбола поиграх малко като вратар, само че всекидневно бях бранител. Как се справях с нападателите освен това тегло? Имах предписание: " Мога да пропусна топката, само че няма да пропусна нападателя " (смее се.). Не се движех доста добре. Но за мен футболът беше по-скоро за развлечение, за тренировки. Не съм имал нито един сериозен мач ", изясни диагоналът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР