Звездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо за пореден път загатна,

...
Звездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо за пореден път загатна,
Коментари Харесай

Янис намекна, че ще остане в Милуоки


Звездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо за следващ път загатна, че не счита да се разделя с сегашния си тим, макар разочароващото отпадане на “елените” още на полуфиналите на Източната конференция. 25-годишното крило разгласява статус в профилите си в обществените мрежи, посредством който загатна, че ще остане в организацията и през идващия сезон.

“Милуоки, благодаря за любовта и поддръжката, която показахте на мен и моите съотборници през сегашния сезон. Вие сте най-хубавите почитатели в Лигата, нямам самообладание за идващия сезон”, написа Янис.

Thank you Milwaukee for all the love and support you showed my teammates and I this season. You guys are the best fans in the league. I can’t wait for next season!
— Giannis Ugo Antetokounmpo (@Giannis_An34)
Договорът на гръцкия национал завършва през лятото на идната година, само че Милуоки има шанса да заключи звездата си с нова супермаксимална договорка, когато трансферният прозорец отвори през зимата. Преди дни излезе информация, че Янис е провел среща с един от притежателите на Бъкс, на която е било обсъждано бъдещето на тима и по какъв начин той може да бъде усъвършенстван.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР