Звездата на Милан Златан Ибрахимович потвърди, че едва ли ще

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович потвърди, че едва ли ще
Коментари Харесай

Ибрахимович потвърди: Малко вероятно е да ме видите в Милан през следващия сезон

Звездата на Милан Златан Ибрахимович удостовери, че надали ще остане на “Джузепе Меаца” след края на този сезон поради актуалната обстановка в клуба.

“Ибра играе, с цел да завоюва нещо, или си стои у дома. Казаха ми, че е прекомерно елементарно да се отдръпва в Америка и по тази причина се върнах в Милан. Тук съм напълно поради пристрастеността, защото на процедура играя за без пари. След това тази обстановка с ковид спря всичко и си помислих, че може би нещо се пробва да ми каже, че би трябвало да се откажа от футбола. За благополучие, върнахме се на терена. Прасецът ми също съумя да се намеси, само че след два дни бях подготвен да се върна в тима. Ибра си е подобен, само че ми споделиха да не бързам. Ибра е роден, с цел да играе футбол, и към момента е най-хубавият в това. Ще забележим по какъв начин ще се усещам след два месеца. Ще забележим също по този начин какво се случва с клуба. Ако е такава обстановката, с цел да бъда почтен, малко евентуално е да ме видите в Милан през идващия сезон. Ибра не е състезател за Лига Европа, а мястото на Милан също не е там.
Zlatan Ibrahimovic: " Milan is not a Europa League team, and I am not a Europa League player. I play to win everything or I'd rather stay home. " pic.twitter.com/5bZI1bhM0m
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 9, 2020 Преди полуфинала за Купата на Италия (когато се конфронтира с Иван Газидис - б.р.) говорех за мен и тима. Нуждаех се от пояснения за бъдещето както за моето, по този начин и за това на Милан. Казах, че това не е Гранде Милан, който претърпях един път. Това е правилно, само че би трябвало да създадем най-хубавото, което можем, даже в тази обстановка. Ибра е тук, Ибра има грижата за това. Трябва да бъда тук или ще загубите почитателите. Не знам дали ще имам различен клуб след Милан. Никога не съм обичал да затварям вратата за някоя опция. Ще отида единствено някъде, където ще имам някакъв надзор, а не, където думите нищо не костват. Все още имам прекомерно огромна пристрастеност към това, с което се занимавам. Кой е Ралф Рангник? Дори не знам кой е той”, показа Ибрахимович пред Sportweek.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР