Звездата на Милан Златан Ибрахимович няма да поднови своя договор

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович няма да поднови своя договор
Коментари Харесай

Ибра си тръгва, младок ще е в центъра на проекта на Милан

Звездата на Милан Златан Ибрахимович няма да възобнови своя контракт и ще си тръгне през лятото, като новото лице на клубния план ще е различен нападател - Рафаел Леао, уверени са в " Гадзета дело спорт ".

20-годишният португалец дойде в отбора през предишното лято с огромни упования поради своя обещаващ гений и високата си цена от 35 млн. евро. Той обаче до момента не съумява да разкрие своя капацитет, като се смяташе, че това щеше да стане с идването на Ибрахимович през зимата. Шведът подейства доста положително върху Анте Ребич, само че не и върху младия състезател. Въпреки това, точно Леао ще е централната фигура в състава на " росонерите " след напускането на Златан.

GdS: #ACMilan not giving up on €35m signing - he will be the centre of the future projecthttps://t.co/z9n9eBJ3Uz #SempreMilan
— SempreMilan (@SempreMilanCom) March 30, 2020
В клуба не желаят да подценен най-скъпата си покупка от предишното лято, като също по този начин португалецът дава отговор на концепцията за млади играчи на изпълнителния шеф Иван Газидис. Леао обаче ще би трябвало да усъвършенства тактическите и техническите си умения, както и дисциплината си, прибавя изданието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР