Звездата на Милан Златан Ибрахимович няма да бъде наказан от

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович няма да бъде наказан от
Коментари Харесай

Златан: Не ме наричайте расист, защото не съм такъв

Звездата на Милан Златан Ибрахимович няма да бъде осъден от клубното управление поради държанието си в Дербито на Милано, пишат италианските медии. Както е известно, нападателят първо се замеси в препирня с Ромелу Лукаку от Интер, а по-късно си изкара и червен картон, което докара до загуба с 1:2 за неговия тим.

Покрай свадата с Лукаку се появиха обвинявания за расизъм от страна на шведа, които той отхвърли в обява в Туитър. Също по този начин съгласно " Кориере дело спорт " Ибрахимович отговарял на множеството въпроси по тематиката в обществените мрежи по следния метод: " Да, това не беше хубава панорама. Но не ме наричайте расист, тъй като не съм подобен ". Изданието прибавя, че най-вероятно Дисциплинарната комисия към Италианския футболен съюз на следващия ден няма да повдигне обвинявания нито към Златан, нито към Лукаку за тяхното поведение във въпросния мач. Санкциите поради техните картони обаче ще останат.

Междувременно, левият бек на Милан Тео Ернандес поддържа голмайстора на тима със фотография в обществените мрежи, обвързвана с въпросната преживелица. Към нея той написа: " Бог, подсилен от своите бойци ". Всеизвестно е, че 39-годишният деец постоянно се самоопределя като Господ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР