Звездата на Милан Златан Ибрахимович изригна срещу селекционера на Швеция

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович изригна срещу селекционера на Швеция
Коментари Харесай

Златан скочи на селекционера на Швеция заради играч на Ювентус

Звездата на Милан Златан Ибрахимович изригна против селекционера на Швеция Яне Андерсон. Причината беше решението на наставника нощес да остави на аварийна пейка крилото Деян Кулушевски, който през новия сезон ще играе за Ювентус. 20-годишният гений въпреки всичко се появи на терена в 70-ата минута, заменяйки капитана Себастиан Ларсон, само че не оказа помощ на “Тре кронур” да избегнат домакинската загуба от Франция с 0:1 на старта на Лигата на нациите.

“Каква ш*бана смешка. Още едно доказателство. Некомпетентни хора на неверните позиции, които задушават шведския футбол”, написа Ибрахимович в Туитър, споделяйки обява на “Афтонбладет” с коментара на селекционера след края на мача. 38-годишният нападател записа 116 мача с 62 гола за своята страна, след което се отхвърли от националния тим след Евро 2016.
Vilket jävla skämt.
Ytterligare ett bevis.
Inkompetenta personer på fel positioner som kväver svensk fotboll.
— Zlatan Ibrahimovi (@Ibra_official) Самият Кулушевски беше запитан дали съгласно него е получил задоволително игрово време във въпросния дуел. “Не, не мисля. Бях шокиран. Чувствах се доста, доста добре в тренировките. Но, за жалост, подобен е футболът”, отговори младият футболист, за който това беше дебют с националната фланелка.
Kulusevski started some controversy in Sweden by not playing from the start yesterday...

“I think it was strange and I was shocked, but I had to respect the decision,” Kulusevski told reporters after the game.
— Juve Canal (@juvecanal2) Андерсон също разиска тази тематика. “Не съм приказвал с него по-късно, само че в случай че го е споделил, то това явно си е неговото мнение. Ще би трябвало да приказваме за това. Не съм забелязал да е бил доста шокиран. Той се оправи добре в тренировките, както и доста други”, разяснява 57-годишният експерт, който поема отбора незабавно след отказването на Ибрахимович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР