Звездата на Милан Златан Ибрахимович беше видимо недоволен от смяната

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович беше видимо недоволен от смяната
Коментари Харесай

Ибра към Пиоли: Следващия път смени Калабрия, а не мен

Звездата на Милан Златан Ибрахимович беше очевидно неудовлетворен от промяната си в 62-ата минута при успеха с 5:1 над Болоня нощес.  Пиоли за Ибрахимович: Каза нещо, което не съм схванал Той беше забелязан по какъв начин вика на Стефано Пиоли при промяната, като отхвърли да поздрави своя треньор, а вместо това уточни терена. Впоследствие наставникът на “росонерите” съобщи, че не е схванал какво му е споделил нападателят, само че съгласно Telelombardia думите на Ибрахимович са били: “Следващия път смени някой различен, а не мен. Вместо това смени Давиде Калабрия”. Местната преса удостоверява тази информация, потвърждавайки че казано от шведа е било: “Следващия път извади някой от другите, аз желаех да вкарам”.
TeleLombardiaTV: When he left the pitch, Ibrahimovic said to Pioli: " Next time don't take me out. Choose another player. Replace Calabria instead. " pic.twitter.com/ewmWiOKZCt
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 19, 2020 Според DAZN 38-годишният състезател е бил подразнен от момента на неговата промяна, защото е желал да продължи да играе и да означи гол. Той обаче трябваше да се помири единствено с асистенция за попадението на Анте Ребич за 4:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР