Звездата на Милан Хесус Фернандес Саенс-Сусо изобщо не се притеснява,

...
Звездата на Милан Хесус Фернандес Саенс-Сусо изобщо не се притеснява,
Коментари Харесай

Сусо: Ако искаше, Милан да ме е продал досега

Звездата на Милан Хесус Фернандес Саенс-Сусо въобще не се тормози, че ще бъде продаден, в случай че клубът срещне компликации с условията на финансовия феърплей на УЕФА. Испанецът се утешава с мисълта, че в случай че „ росонерите” са желали сходна разръзка, дотук са имали повече от няколко шанса да я осъществят.

Размине ли се в ШЛ, Милан разпродава звездите

„ Дали чувствам потребността да бъда рискуван поради бюджета? Не толкоз от дълго време подписах нов контракт. Изпълнителният шеф Марко Фасоне не ми сподели нищо сходно. Ако те желаеха да е продадат, щяха да са го сторили преди да преподпиша. Мисля, че мога да кажа, че ще остана тук дълго време.”

„ Имахме потребност от победа като вчерашната над Киево (4:1), с цел да натрупаме убеденост. Срещу Ювентус би трябвало да покажем, че растем и се подобряваме.”

Сусо даде обещание да даде всичко на Милан

„ Знаем, че сме мощен тим, би трябвало да даваме 100 %. Нужно ни е да имаме повече убеденост, в събота против Юве би трябвало да бъдем компактни, а и не е без значение, че играем на „ Сан Сиро” – нашия стадион. Всичко може да се случи. Те са доста проведени и ние би трябвало да бъдем единни, когато владеем топката. Ще се опитаме да играем и да вземем най-малко една точка”, добави Сусо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР