Звездата на Мерцедес във Формула 1 Люис Хамилтън не успя

...
Звездата на Мерцедес във Формула 1 Люис Хамилтън не успя
Коментари Харесай

Хамилтън поздрави Макс за победата и за рождения ден

Звездата на Мерцедес във Формула 1 Люис Хамилтън не съумя да завоюва днешната Гран При на Малайзия и остана втори при отсъствието в челото на главния си противник за купата Себастиан Фетел от Ферари. Въпреки това британецът поздрави Макс Верстапен за успеха след конкуренцията на пистата "Сепанг " и за вчерашния, 20-и рожден ден на холандеца.

Основният противник на Люис от Скудерия Себастиан Фетел опитва да направи и невъзможното, само че от последна позиция не съумя да го догони и остана четвърти.

"Поздрави за успеха и 20-ия рожден ден на Макс. Той направи ужасно съревнование и изцяло заслужаваше днешната победа. Надпреварата в Малайзия беше доста тежка за нас. Днес Ред Бул просто бяха по-бързи от нас. Радвам се, че съумях да финиширам втори и по този начин да увелича преднината си в класирането пред Фетел ", разяснява обстановката в шампионата Хамилтън.

"Имаме още доста работа, тъй като сме изцяло наясно, че през днешния ден Ферари също бяха по-бързи от нас и в случай че нямаха всички тези проблеми, щеше да ни е още по-трудно ", приключи британецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР