Звездата на Marvel Себастиан Стан ще играе Доналд Тръмп в

...
Звездата на Marvel Себастиан Стан ще играе Доналд Тръмп в
Коментари Харесай

Мария Бакалова в кожата на Ивана Тръмп

Звездата на Marvel Себастиан Стан ще играе Доналд Тръмп в иден биографичен филм, към който се причислят Джереми Стронг от " Наследници " и номинираната за Оскар Мария Бакалова в основните функции.

Режисиран от иранския режисьор Али Абаси, The Apprentice, чийто фотоси, започнаха тази седмица, се показва като филм за проучване на властта и упоритостта в свят на корупция и машинация. Действието се развива през 70-те и 80-те години на предишния век и наблюдава пътя на някогашния президент на Съединени американски щати към превръщането му в нюйоркски заможен магнат, дружно с връзката му с Рой Кон - прословутия юрист, който стана наставник на Тръмп и по-късно беше отхвърлен за неетично държание.

Според Guardian филмът ще споделя историята на " ментор-протеже, която обрисува произхода на една американска династия и разкрива моралната и човешка цена на просвета, дефинирана от спечелили и губещи ".

Maria Bakalova is set to play Ivana Trump in upcoming Donald Trump film " The Student. "
— Variety (@Variety)
Стан - най-известен с ролята си на асистент на Капитан Америка, както и с номинацията си за Еми и Златен глобус като Томи Лий в минисериала Pam&Tommy, ще играе младия Тръмп. Стронг е определен за ролята на Рой Кон, оповестява Deadline.
 Как Мария Бакалова и Валери Григоров разобличиха изказванията за раздялата си
Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

Ето каква е истината

Мария Бакалова ще се превъплъти в починалата някогашна жена на Тръмп - Ивана. Трилърът на Абаси от 2022 година " Светият паяк " неотдавна беше показан като поръчка на Дания за най-хубав интернационален игрален филм на Оскарите. Абаси също режисира последните два епизода на фамозната акомодация на видеоиграта " Последните оживели ".

Сценарист на кино лентата е журналистът и създател Габриел Шърман, чиято книга The Loudest Voice in the Room - биография на създателя на Fox News Роджър Ейлс, е приспособена в минисериала " Решаващият глас " през 2019 година с присъединяване на Ръсел Кроу в ролята на Ейлс.
 Доналд Тръмп и признанието какво ненавижда Мелания Тръмп
Мелания го ненавижда, само че Доналд не стопира да го прави

Явни несъгласия

В момента Тръмп е изправен пред 91 обвинявания в закононарушения в четири обособени наказателни каузи, както и необятно разгласено дело за машинация. Два пъти импийчмънтираният някогашен президент също се чака да стане претендент на републиканците на изборите в Съединени американски щати следващата година, с голяма преднина в актуалните изследвания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР