Звездата на Мароко Хаким Зиеш се надява, че силно представяне

...
Звездата на Мароко Хаким Зиеш се надява, че силно представяне
Коментари Харесай

Зиеш ще се слага на Милан по време на Световното първенство

Звездата на Мароко Хаким Зиеш се надява, че мощно показване на Световното състезание ще насърчи оферта на Милан за него. Фланговият футболист на Челси се причисли към „ синия “ клуб през 2020 година, само че по този начин и не закупи статут на титуляр и значим състезател за двете си години на „ Стамфорд Бридж “.

Според Calciomercato Милан е желаната дестинация за левичаря, който и при Греъм Потър не записва изключително доста игрови минути.

Италианският първенец беше покрай привличането му през лятото лято, само че договорката се провали. През юли лондонският отбор отхвърли в началото кардинално съглашение за продажба на мароканеца.

След тихото си начало на акцията, Зиеш се надява, че Челси няма да му пречи още веднъж, в случай че „ росонерите “ задържат интереса си и през зимата. Той вкара страховит гол в контролната среща с Грузия, като трансферира противниковия вратар от личната си половина

Мароко е в сложната група F на Мондиала, която ще ги изправи против Хърватия, Белгия и Канада. “Атласките лъвове “ стартират акцията си на междуконтиненталния конгрес против балканската селекция на 27 ноември.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР