Звездата на Манчестър Юнайтед продължава да държи всички в неизвестност

...
Звездата на Манчестър Юнайтед продължава да държи всички в неизвестност
Коментари Харесай

Роналдо и Меси може да подновят съперничеството си във Франция

Звездата на Манчестър Юнайтед продължава да държи всички в неопределеност по отношение на бъдещето си. Не е загадка, че португалецът желае да напусне „ алените дяволи “, с цел да играе в Шампионската лига. По-рано това лято имаше спекулации, че той може да се събере с най-големия си конкурент - Лионел Меси, в Пари Сен Жермен. Френският първенец обаче отхвърли опцията да събере двамата най-велики футболисти на нашето време.

Двамата обаче може да възобновят съперничеството си, както в Ла Лига, само че този път във френската Лига 1. Според последните информации, има огромна възможност 37-годишният Кристиано да премине в различен локален гранд, а точно Олимпик Марсилия. За това призна персонално легендата на марсилци Жан-Шарл де Боно.

„ В момента вършим съществено изследване, с цел да разберем какви финансови активи може да ни донесе привличането на Роналдо. ПСЖ подходи по същия метод при прехвърлянето на Меси. Кристиано има доста спонсори по целия свят и има огромна възможност част от тях да подпишат рекламни контракти и с нашия клуб “, съобщи Боно пред клубната телевизия.

Олимпик Марсилия може да предложи на петкратния притежател на „ Златната топка “ присъединяване в груповата фаза на Шампионската лига, за разлика от Манчестър Юнайтед, който ще играе в Лига Европа.

Настоящият контракт на португалският национал е до идващото лято. Той остана запаса при успеха с 2:1 над Ливърпул в понеделник и се появи в игра едвам в 86-ата минута.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР