Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба все още не е

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба все още не е
Коментари Харесай

Погба ще държи в неведение Ман Юнайтед почти до края на сезона

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба към момента не е решил къде ще продължи кариерата си през идващото лято. „ AS “ твърди, че той още не е взел дефинитивно решение за бъдещето си и няма да го стори преди месец април следващата година.

Както е известно, договорът на французина изтича през юни 2022 година и шефовете на „ Олд Трафорд “ желаят халфа да даде безапелационен отговор дали ще остане в клуба или ще напусне до края на календарната година. Явно обаче това няма да се случи и те ще би трябвало да почакат и да се съобразят с условията на международния първенец.

Ситуация към Погба е следена от множеството европейски грандове, измежду които Реал Мадрид, Барселона, Пари Сен Жермен и Ювентус.

Според информацията сътрудникът на халфа Мино Райола е декларирал пред шефовете на Юнайтед, че няма да дискутира бъдещето на клиента си преди месец април. Това най-малко значи, че той няма да подпише прелиминарен контракт с различен клуб през януари, каквато опция съществува..

Погба стартира много мощно сезона, като има 7 асистенции в 11 мача за „ алените дяволи “. Напоследък обаче формата му спадна и той остана на пейката в мачовете с Аталанта и Ливърпул. Срещу мърсисайдци пък разочарова съществено, откакто се появи от пейката, само че малко по-късно бе изпъден с пряк червен картон.

Real Madrid on red alert for Paul Pogba:
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР