Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба открито заяви, че може

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба открито заяви, че може
Коментари Харесай

Пол Погба: Време е да опитам ново предизвикателство другаде

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба намерено съобщи, че може би ще желае да напусне “червените дяволи ” това лято. Френският национал е свързван с трансфер в Реал Мадрид или ПСЖ, както и с вероятно завръщане в Ювентус, като наподобява все по-вероятно той да си тръгне от “Олд Трафорд ”.

Погба направи най-силния си сезон с Юнайтед, само че все пак бе обект на рецензии от страна на почитателите, поради непостоянното си показване и намеците за възможен произлязъл трансфер. На рекламно събитие в Токио халфът за първи път непосредствено призна, че желае да се раздели с британския клуб. “В момента мисля много и има много диалози. От три година съм в Манчестър и се оправям ужасно, имах положителни моменти, имах и някои неприятни, както е на всички места. След последния сезон и всичко, което се случи, това беше най-силният ми сезон, мисля, че е добър миг да опитам ново предизвикателство някъде другаде. Обмислям този вид ”, съобщи Погба пред публицистите.

По-рано тази седмица спортният шеф на Ювентус бе в Лондон, с цел да се срещне с представители на Манчестър Юнайтед и да приказва с тях за вероятно завръщане на Погба в Торино. Все по-усилено се приказва, че французинът може да премине и в Реал Мадрид, като съгласно някои източници точно това е първото предпочитание на Погба и той даже е подготвен да взима по-малка заплата в Кралския клуб, в сравнение с в Юнайтед.

Погба вкара 24 гола в 92 мача за Манчестър Юнайтед в последните три сезона. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР