Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е бил трансферна цел

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е бил трансферна цел
Коментари Харесай

Семейството на Рашфорд било на тайна трансферна среща в Барселона

Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е бил трансферна цел за Барселона през лятото, подеха британските медии. Според тях фамилията на футболиста е пътувало за столицата на региона Каталуня, с цел да чуе в конкретика предлагането на „ блаугранас”.

21-годишният футболист е младеж на Юнайтед и минава за един от любимците на локалните почитатели таман заради този факт. Той обаче е счел за нужно да ревизира какви условия биха могли да му предложат в Барселона. Както е известно, по-рано през годината „ алените дяволи” и нападателят водеха много сложни договаряния за нов контракт. В последна сметка през юли двете страни най-сетне реализираха съглашение.

То не е попречило на футболиста посредством своите близки да ревизира по-подробно интереса на Барселона. От „ Камп Ноу” обяснили, че смятат британския национал за задоволително първокласен състезател, че да попадне непосредствено в титулярния състав паралелно до Луис Суарес и Лионел Меси.

Самият Рашфорд обаче имал съмнения дали въобще би трябвало да отива в Испания и диалозите бързо били замразени. Не е изключено обаче, в случай че компликациите на Юнайтед през сезон 2019/2020 продължат, Барселона да се завърне към този момент с съответна оферта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР