Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е обвинен в

...
Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е обвинен в
Коментари Харесай

Признаха за виновен Роналдо за инцидента след мача с Евертън

Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е упрекнат в „ неточно и/или принудително “ държание от Футболната асоциация на Англия след случая, обвързван с държанието на нападателя на „ алените дяволи “ против Евертън през предишния сезон.

Видеозаписи демонстрират по какъв начин Роналдо хвърля мобилния телефон на почитател на земята след провалянето на Юнайтед с 1:0 на „ Гудисън Парк “ на 9 април, за което португалецът беше предизвестен от полицията в Мърсисайд. Сега ФА реши да изследва по-детайлно случая:

„ Кристиано Роналдо е упрекнат в нарушаване на Правило E3 на ФА за случай, който се случи след мача на Манчестър Юнайтед от Висшата лига против Евертън в събота, 9 април 2022 г “.

От полицията излязоха с изказване от месец август, когато той е бил предизвестен. Отбелязва се, че случаят се счита за завършен, откакто Роналдо „ непринудено “ е разговарял с полицията.

„ Твърди се, че държанието на нападателя след последния съдийски сигнал е било неточно и/или принудително. Можем да потвърдим, че 37-годишен мъж непринудено присъстваше и беше разпитан по отношение на изказване за нахлуване и нанасяне на материални вреди. Твърдението е обвързвано с случай след футболния мач Евертън против Манчестър Юнайтед на Гудисън Парк в събота, 9 април. Въпросът е прегледан посредством условна нерешителност. Въпросът към този момент е завършен “, се споделя още в изказването.

В отговор на обвиняването против Роналдо, който започва единствено един път под управлението на Ерик Тен Хаг във Висшата лига този сезон, от Юнайтед обявиха:

„ Отбелязваме известието на ФА по отношение на Кристиано Роналдо. Ние ще подкрепим играча в отговора му по обвиняването. ”

— FA Spokesperson (@FAspokesperson)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР