Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг се надява да постигне

...
Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг се надява да постигне
Коментари Харесай

Стърлинг се цели в постоянството на Меси и Роналдо

Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг се надява да реализира постоянството на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, които играят на най-високо равнище в продължение на години.

“Най-забележителното нещо на тези играчи e, че не го вършат от два-три сезона, а през цялата им кариера, сезон след сезон. Това е третият ми сезон на високо равнище и просто би трябвало да продължа по същия метод. Имам цялостна религия в себе си. Имам си цели още от дете и ще продължа да се развъртвам добре и да се изучавам, както и да се пробвам да стигна до върха”, съобщи Стърлинг след успеха на Англия с 5:3 над Косово, в която вкара един от головете.
Raheem Sterling eyes Messi and Cristiano Ronaldo goal scoring longevityhttps://t.co/IE8HOH3pca pic.twitter.com/L4uqmUjCng
— AS English (@English_AS) 11 септември 2019 година Преди гостуването на Испания предишния октомври той имаше едвам две попадения за националния отбор, като единствено във въпросния мач вкара два гола, а в този момент към този момент е с 10 попадения за “трите лъва”. “Когато за първи път облякох фланелката на Англия, не се вглеждах доста в моята статистика. Едва щом видях какъв брой неприятна е тя, самичък се сложих под в допълнение напрежение да въвеждам голове. Казах си обаче, че след първото ми попадение останалите ще стартират да идват. Само това чаках. Когато означих двата гола против Испания, знаех, че ще се засиля и ще продължа с попаденията”, добави 24-годишното крило.
ЕВРО 2020 6 кръг, вторник 10 септември  Англия 5:3краен резулат  Косово
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР