Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг не скри радостта си

...
Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг не скри радостта си
Коментари Харесай

Стърлинг щастлив: Затова дойдох в Сити – да печеля трофеи

Звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг не скри насладата си от извоюваната шампионска купа на Англия за сезон 2018/2019, която стана факт след последния 38-и кръг и луда гонитба с някогашния му отбор Ливърпул . Английският национал съобщи, че точно поради мигове като този е минал при „ гражданите” и съобщи, че манталитетът на мениджъра Хосеп Гуардиола е най-хубавият.

Отличен сезон за Ливърпул приключи с победа, само че купата остана мираж

24-годишният футболист изпрати извънредно плодотворна акция, в която способства със 17 гола и 12 асистенции за триумфа в шампионата. Той беше и основният кандидат от лагера на Сити за премията Играч на сезона, която отиде при бранителя на Ливърпул Върджил ван Дайк.

„ Просто съм щастлив. Точно поради това пристигнах в този клуб – с цел да спечелвам трофея и да изживявам сходни мигове”, съобщи Стърлинг, който не е изключително обичан в Ливърпул след метода, по който предизвика продажбата си.

Гуардиола към този момент с 26 трофея в треньорската си кариера

„ Имаме управител тук, неговият нрав е най-хубавият. Той постоянно мисли единствено за печелене на титли. С тази мисъл той ни управлява. Доволен съм, че имам късмет да се изучавам и спечелвам тук.”

„ Като ментор той разполага с голям брой играчи на всеки един пост и всички се конкурират един различен. Никой не може да се усещам удобно, тъй като другият е подготвен да грабне шанса си. Като да вземем за пример Рияд Марез през днешния ден (алжирецът записа гол и асистенция при 4:1 над Брайтън – б.р.). Той не играеше доста в последно време, само че аз знаех, че през днешния ден ще вкара гол.”

„ Това беше един превъзходен сезон, който пристигна след мъчно Световно състезание (Англия и Рахийм Стърлинг се класираха четвърти – б.р.). Надявам се през идващия сезон да се оправя и още по-добре”, приключи Стърлинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР