Звездата на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че се чувства далеч

...
Звездата на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че се чувства далеч
Коментари Харесай

Десподов: Излизаме със самочувствие и се забавляваме

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов съобщи, че се усеща надалеч от най-хубавата си форма. В Белгия националът приказва преди дуела на първенците с Антверп.

" Най-важното е, че се усещам здрав. Футбол е, по този начин се случи, че се контузих. Радостно е, че към този момент съм разполагаем на треньора, уповавам се на следващия ден в случай че играя, да оказа помощ с добра игра на терена. Колко надалеч се усещам от най-хубавата ми форма? Ако би трябвало да съм почтен, много. Знаеше се, че нямам подготовка. Много къса подготовка направих в Италия, всички го знаеха. Бях контузен също, 27 дни бях навън от игра.

Правя всичко допустимо да се върна във форма, значимо е за мен и за тима. Напрежението е напълно в Антверп, ние нямаме какво да губим, би трябвало да излезем стимулирани, да се забавляваме на терена и да спечелим три точки. Предимството е, че в нашия тим не би трябвало да има напрежение. Ако излезем стимулирани и със самочувствие, мисля, че е изцяло допустимо да спечелим ", сподели крилото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР