Звездата на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че 2021 година е

...
Звездата на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че 2021 година е
Коментари Харесай

Десподов: Камбуров заслужава уважение за това, което постигна

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов съобщи, че 2021 година е най-силната до този миг в неговата кариера.
„ Разбира се, че чаках да печеля премията „ Футболист на годината “. Доста реализирах през предходната година. Бях доста благополучен, когато ме оповестиха мен за номер 1.

Мартин Камбуров заслужава почит и почитание за това, което реализира.

Моето персонално мнение е, че това е най-силната ми година, 2021 година – първенец на България, Суперкупа, бяхме на крачка от Шампионска лига, влязохме в групите на Лига Европа, изиграх 57 публични мача с тези от националния тим, вкарах порядъчен брой голове, много асистенции.

Съжалявам доста, че не съумях да играя в първия мач против Малмьо, тъй като бях осъден поради картони. Много ме е гняв, че не можах да оказа помощ на тима. Трябва да приемем нещата и да продължа напред.

Ентусиазмът на тима падна след мачовете с Малмьо. Имаше доста огромно отчаяние във всички нас, тъй като бяхме на крачка от влизане в Шампионска лига. Целите на Лудогорец постоянно са били да играе в Шампионска лига и да бъде първенец. Имаше отчаяние и се получи този спад в играта. Нашето показване в групите на Лига Европа не дава отговор на това, което би трябвало да бъде. Тази година нещата ще бъдат доста по-добре. Работим доста старателно, с цел да се трансформират нещата. Вижда се къде има неточности. Радвам се, че мога да работя с такива експерти.

„ Абсолютно никой не очакваше да загубим от Пирин. Да допуснем пет гола като хазаин, беше огромен потрес за нас. Поражението от ЦСКА в края на годината беше неприятно, тъй като в случай че бяхме победили, щяхме да водим с много точки напред.

Трябва да приемем това нещо, да оставим всичко неприятно, което се е случило през предходната година. Трябва да извлечем единствено хубавите неща, да работим върху тях, да надграждаме и да ги подобряваме, с цел да може да имаме по-големи триумфи.

ЦСКА сега е главният съперник за купата на Лудогорец, само че нашият тим стои доста по-добре на терена и има по-добрите футболисти. Нека да не вършим някакви грандиозни изявления, а да се съсредоточим върху работата сега, да се подготвим по най-хубавия метод и по-късно към този момент да използван работата от тази подготовка в мачовете от шампионата.

Претръпнах от отношението на почитателите на ЦСКА към мен. Вече мина много време. Те не стопират да демонстрират „ любовта “ си към мен. Това си е техен проблем. Не обръщам внимание, тъй като оставам нещата обратно в миналата година. Нека мислим положително и дано бъдем положителни хора. Много е значимо да бъдем положителни хора.

Много съм благополучен в Лудогорец. Хората тук ме почитат и ценят. Дали ще се стигне до трансфер е божа работа. Не го мисля, тъй като сега напълно съм фокусиран върху подготовката. Добре знам, че за един футболист е доста значимо да направи добра подготовка, с цел да няма травми. Ако има публична оферта, която да удовлетворява мен и клуба, несъмнено, че ще седнем, ще помислим, ще проучваме нещата и ще вземем всички дружно най-хубавото решение за мен и за клуба. Казал съм и преди, че желая да изляза да играя в чужбина, някъде където ще ме почитат и където ще ми дават късмет за изява. Не се затормозявам с това нещо.

За момента не бих отишъл в арабските емирства. Не мисля за Китай. Според мен ми е рано, само че дано не споделяме в никакъв случай, тъй като нищо не се знае в този живот. Не се знае какво ще се случи на следващия ден. Ако е естествена оферта, не бих приел нито Китай, нито Саудитска Арабия. Искам да опитвам в Европа още веднъж. Мисля, че съм на добра възраст – 25 години. Това може би са ми най-хубавите години.

Радвам се, че Антон Недялков се възвръща добре и скоро ще го забележим назад в игра.

Моите мнения за треньора Анте Шимунджа са положителни. Това, което виждам досега е, че е мощен темперамент. Нека стартират мачовете и шампионата, с цел да забележим по какъв начин ще е. Очарован съм от неговата работа. Нека забележим отсега нататък по какъв начин ще е. Не желая да върша съпоставения, тъй като всеки треньор е друг като работа и като персона.

Много съм благополучен, че сме повече българи. Радвам се, че Спас Делев пристигна. Той е добър футболист и ще помогне сигурно на тима. Конкуренция ми е, само че това не ме тормози, а ме стимулира. Всеки ще се раздава на най-много.

Младите вършат неточности. Има футболисти, които имат късмет да се потвърдят в Лудогорец, само че най-важното е и да им се даде късмет “, сподели Кирил Десподов пред Дарик.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР