Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу за пореден път ще се

...
Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу за пореден път ще се
Коментари Харесай

Лацио не иска да чака повече Кафу и Лудогорец

Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу за следващ път ще се размине с трансфер в чужбина. През последните месеци Кафу бе спряган под дърво и камък, само че в последна сметка си рита в Разград. Преди дни се заприказва за сериозен интерес още веднъж от Лацио, само че всичко още веднъж завърши за Кафу, защото "орлите " от Рим се договориха с Сардар Азмун, който е национал на Иран.

Sky Sport Italia заяви, че от Лацио към този момент са се договорили с 22-годишния стрелец за персоналните му условия. Предстои да бъде конкретизирана и трансферната сума. От Рубин, където Азмун се завърна това лято, желаят 20 млн. евро, а “бианкочелестите” оферират 15 млн. Очаква се обаче двете страни скоро да стигнат до компромис.

Цялата професионална кариера на Азмун, прочут като Иранския Меси, досега минава в Русия. Той игра за Рубин сред 2013 и 2015 година, а по-късно отиде в Ростов и през предишния сезон направи възторг с отбора, който отстрани Аякс по пътя към групите на Шампионската лига, а в същинската фаза на шампионата записа влиятелен триумф над гранда Байерн (Мюнхен).

В съветското състезание вкара 7 гола. Наскоро той подписа контракт за 3 години с Рубин, като бе притеглен в отбора по експлицитното гледище на именития Курбан Бердиев, който му беше треньор и в Ростов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР