Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс заяви, че възходите

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс заяви, че възходите
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс: Трябва да изчистим грешките си

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс съобщи, че възходите и паденията в играта не би трябвало да вземат преимущество и добави, че избира да се концентрира върху изчистването на личните си неточности.

Джеймс и съотборниците му водят с 2:1 победи против Маями Хийт във финалната серия в Националната баскетболна асоциация и остават единствено на два триумфа от купата, макар че изгубиха мач номер 3. Самият Джеймс изглеждаше много нервиран от загубата със 104:115 и даже излезе отвън очертанията на терена 10 секунди преди финалната сирена.
" Трябва да приемем загубата и да разберем за какво загубихме. Трябва да разберем кои неща е можело да създадем по-добре и да използван това познание в идващия мач. Ясно е, че никой не желае да губи. Мразиш това възприятие, изключително когато знаеш, че не си се показал на върха на опциите си. От самостоятелна позиция е ясно, че не се показах по най-хубавия метод в третия мач в неделя. Поемам отговорност за тази загуба ", сподели 35-годишният Джеймс, който се стреми към четвърти шампионски пръстен в кариерата си.

" След 17 години в лигата съм научил, че постоянно имаше опция да се подобриш. Ние ще имаме такава опция още в идващия мач ", добави Джеймс.

Мач номер 4 от финалите в НБА е тази нощ в Орландо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР