Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис е на мнение,

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис е на мнение,
Коментари Харесай

Антъни Дейвис: Шансовете ни за титла са по-високи, защото отпочинахме

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис е на мнение, че насилствената пауза в НБА е послужила удобно за възможностите на тима му за купа. " Езерняците " бяха във върхова форма преди прекъсването на сезона, печелейки 8 от 10-те си срещи след Звездния уикенд, само че съгласно Дейвис дългата отмора ще помогне на тима от Ел Ей.

" Мисля, че възможностите ни (за титла) са по-високи, просто тъй като всички сме отпочинали и сме подготвени да подновим битката ", сподели Дейвис за подновяването на сезона.

27-годишният баскетболист призна, че е имал леки контузии, от които се е възстановил по време на почивката. " Паузата пристигна добре за мен, защото ми разреши да се изцелявам от някои трайни пострадвания и да се завърна в най-хубавата си версия. Чувствам се на 100% здрав и подготвен ", показа някогашния състезател на Ню Орлиънс Пеликанс.

LeBron and Anthony Davis back in the lab, looking for championship No. 17. (via @Lakers) pic.twitter.com/NLxg4hKZQi
— Legion Hoops (@LegionHoops) July 1, 2020 Преди паузата Дейвис блестеше за Лейкърс със приблизително по 26.7 точки, 9.4 битки, 3.1 асистенции, 2.4 блокирани изстрели и 1.5 отнети топки при 51% пукотевица от паркета. " Езерняците " възобновяват сезона с пряк конфликт против Лос Анджелис Клипърс на 31 юли сутринта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР