Звездата на Локомотив (Москва) Алексей Миранчук е обект на сериозен

...
Звездата на Локомотив (Москва) Алексей Миранчук е обект на сериозен
Коментари Харесай

От Локо обявиха срещу каква сума биха пуснали Миранчук в Милан

Звездата на Локомотив (Москва) Алексей Миранчук е обект на сериозен интерес отт страна на Милан, а експертът по трансферните Джналука Ди Марцио написа, че " росонерите " считат да предложат в подмяна Диего Лаксалт. Уругваецът от много време е наблюдаван от " железничарите ", само че в клуба правят оценка доста по-високо своя футболист.

" Готови сме да приютим Лаксалт, само че с доплащане от 25 млн. евро ", написаха от Локо в Twitter.

Настало время выбрать лучшего игрока «Локо» в июне!

Команда хорошо провела этот месяц, набрав 7 очков и забив 4 гола в 3 матчах, само че кто же внёс наибольший вклад в триумф?

Голосуй в нашей группе во ВКонтакте https://t.co/yhDIlJ24KY pic.twitter.com/RgPZBvRoLX
— «Локомотив» (@fclokomotiv) July 1, 2020 Миранчук е в отлична форма и вкара всички 4 гола за отбора си след подновяването на сезона в РПЛ. Той има общо 8 попадения и 5 асистенции от старта на акцията и беше определен за най-хубав футболист на тима за юни. Договорът на халфа е до лятото на 2021 година.

Междувмренно стана ясно, че от Локо са предложили на левия бек Мачей Рибус нов договор за още една година, само че с намаляване на заплатата. Очаква се полският национал да отхвърли офертата и да си тръгне като свободен сътрудник. Неотдавна неговият сътрудник съобщи, че Рибус ще премине в някой от турските грандове. Премиер Лига 25 кръг, вторник 30 юни  Локомотив Москва 1:1краен резулат  Криля Советов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР