Звездата на Ливърпул Върджил ван Дайк отрече, че има каквото

...
Звездата на Ливърпул Върджил ван Дайк отрече, че има каквото
Коментари Харесай

Ван Дайк: При нас напрежение няма, вижте при Сити..

Звездата на Ливърпул Върджил ван Дайк отхвърли, че има каквото и да било напрежение върху тима на „ червените”. Мърсисайдци завоюваха първите си осем мача във Висшата лига, което направи по този начин, че отборът на Юрген Клоп има осем точки преднина пред защитаващия купата Манчестър Сити (16).

Европейският гранд е считан за любимец при спечелването на купата през тази година, само че Ван Дайк призна, че няма никакво напрежение и напън върху състава. „ Не мисля, че Ливърпул има какво да губи. Ман Сити е първенецът, а тимът им би трябвало да пази купата си. От моята позиция, ние просто би трябвало да продължи по този начин”, разяснява Ван Дайк пред Sky Sports.

„ Напрежението може да става по-голямо, само че то идва от медиите. Пресата обича да насажда драма и това е нещо, с което ни би трябвало да се оправяме. Иска ми се просто да печелим всеки идващ мач и не се възнамерявам над нещата, които се пишат. Наслаждаваме се на Премиър лийг и сме уверени във опциите си. Особено методът, по който взехме някои точки до момента, без да играем по допустимо най-хубавият метод, само че въпреки всичко печелим”, продължи холандецът.

Ливърпул се надява да продължи 100%-овия си връх в Англия, откакто гостува на Манчестър Юнайтед тази неделя на „ Олд Трафорд”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР